Mangler du indflydelse på din arbejdsdag?, brænder du for god kundeservice?, og overvejer du evt. om nogle år at blive selvstændig eller partner, så er muligheden her.

Vi er en 64 år gammel hyggelig butik med en stor fast kundekreds, som vi gør meget for at gøre tilfredse og holde på. Vi tager os god tid til vores kunder, både brille og linsekunder og har et meget stort udvalg af brillestel, som vi selv er med til at vælge. Vi planlægger og styrer selv vores markedsføring og kampagner og er med i den frivillige kæde Optikteam med gode indkøbsaftaler og mulighed for sparring.


Du vil stille og roligt kunne finde ud af om det er noget for dig at blive selvstændig og samtidig have mulighed for at sætte dit eget præg på butikken.


Da to af vores trofaste medarbejdere har valgt at gå på pension i løbet af foråret 2024 efter henholdsvis 28 år og 7 år i butikken, er muligheden blevet åben for, at der skal ske noget nyt Går du ikke med tanker om at blive partner/ medejer - men har et ønske om en helt almindelig stilling som optiker, er du også meget velkommen til at søge jobbet, det kan være både del- eller fuldtid.


Vi har fornuftige arbejdstider, som vi I fællesskab kan prøve at tilpasse, så det passer både til dit og butikkens behov.


Hvis du synes det lyder interessant, er du velkommen til at sende en mail til: pia.jorgensen@outlook.dk eller kontakte mig på mobil 2673 76 04


Jeg glæder mig til at høre fra dig


Mvh


Pia Jørgensen