Stil og styrke

Briller er ikke kun et spørgsmål om glasstyrke. Briller præger også dit personlige udtryk og din stil. Derfor er vi ikke kun uddannede optikere i Stjerneoptik. Vi går også op i mode og bruger al den tid, der skal til for at finde det stel, der matcher din hovedform, dine ansigtstræk og din stil bedst.
 

Stort og håndplukket udvalg

Vi fører et stort udvalg af stel, og vi håndplukker selv de bedste fra hver kollektion. I butikken finder du både de kendte internationale mærker og en del danske design. Blandt andet fra Lindberg, Ørgreen, Bellinger og Fleye.
 

Lån stellet med hjem

Du er altid velkommen til at låne nogle stel med hjem i et par dage, så du i ro og mag kan finde det helt rigtige stel.
 

Godt at vide, når du vælger briller

Det kan være svært at finde lige akkurat de briller, der passer dig bedst. Men der er nogle tommelfingerregler. Kodeordet er balance.

Har du en rund hovedform er det en god idé at vælge firkantede briller – og omvendt.
Har du markante øjenbryn, er det oplagt at vælge en brille med tynd brilleramme (eller slet ingen ramme). Har du tynde øjenbryn kan en kraftig brilleramme være god. Brillen skal også passe til næsestørrelsen, så du fx ikke vælger en kraftig brille til en lille næse.
 
 
 
Stjerneoptik, Åbningstider: man-tors 10-17:30 - Fre 10-18 - Lør 10-14 | CVR: 70478714 | Stjernegade 12, 3000 Helsingør  | Tlf.: 4921 4216