Frihed og klarsyn

Nogle sværger til briller. Andre til kontaktlinser. Og så er der en hel del, der kan se fordelen i at veksle mellem briller og kontaktlinser. Kontaktlinser giver dig fuld bevægelsesfrihed og optimalt synsfelt, da du er helt fri for de kanter og blinde vinkler, briller kan give. Kontaktlinser er samtidig ideelle til fx sport, arbejde i haven og cykling i regnvejr, da de hverken dugger eller bliver våde, når det regner.

Alt inklusive

Er du linsekunde hos os, får du synsprøve, god rådgivning og halvårligt tjek af dine øjne med i prisen. Det giver os mulighed for løbende at optimere dit syn og din øjenkomfort. Du er naturligvis også altid velkommen i butikken, hvis du har problemer med dine linser. Det tager vi ikke ekstra for.Sådan foregår det

Vi kan både tilbyde kontaktlinser med enkeltstyrke og flerstyrke med overgang, så du både kan læse og se langt. Akkurat som med briller. Selv hvis du har bygningsfejl kan vi ofte finde en linseløsning.

Du skal vælge om du vil have 1 dags linser, 14 dages linser eller månedslinser. Vælger du kontaktlinser, skal du vælge om du vil have 1 dags linser, 14 dages linser eller månedslinser. 1 dags linser er ideelle, hvis du bruger linser engang i mellem – fx til sport. Det er nemt, og du smider dem bare ud bagefter. Bruger du linser dagligt, vil det være mere fordelagtigt med 14 dages eller månedslinser.

Det tager ca. 7 dage før dine kontaktlinser er færdige. Når du kommer og henter dem, hjælper vi med at sætte dem i og tage dem ud igen, så du lærer rutinen at kende.

Mange vælger at have en abonnementsordning på kontaktlinser. Det er nemt og bekvemt. Du kan også vælge en løsning, hvor du køber kontaktlinser ad hoc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stjerneoptik, Åbningstider: man-tors 10-17:30 - Fre 10-18 - Lør 10-14 | CVR: 70478714 | Stjernegade 12, 3000 Helsingør  | Tlf.: 4921 4216