Brug for skærmbriller?

Nogle af os kan opleve at få hovedpine, nakkespændinger, sløret syn og diverse andre gener som følge af, at vi bruger rigtig mange timer foran skærmen. Synsforringelse kan udvikle sig løbende og ubemærket, og pludselig en dag tager vi konsekvens af hyppigt at anstrenge vores øjne. For at mindske risikoen for at skade vores øjne, undgå øjengener og skabe et generelt sundere arbejdsmiljø for vores syn, er en skærmbrille en rigtig god løsning.

Skærmbriller er specifikt udviklet til brug foran skærmen både computer, tablet og smartphone og sikrer, at du kan se skærmen skarpere og fra længere afstand end med en læsebrille. Afhængig af glastypen vil du typisk kunne se skarpt på en afstand op til 4 meter med en skærmbrille og dermed se skarpt både tæt på og langt væk.
 
Alle LCD skærme udsender en blå stråling, som kan være til gene eller skade for vores øjne, hvis vi arbejder mange timer foran skærmen. For at forebyge de skadelige virkninger, er det muligt at købe skærmbriller med et blåfilter, der frafiltrerer det digitale blå lys. Ud over en generel bedre øjensundhed kan blåfilteret være medvirkende til at sikre en bedre nattesøvn, hvis de bruges foran computeren, tabletten, TV'et mv. timerne inden sengetid.

Hos Stjerneoptik har vi stor erfaring i skærmbriller, og alle optikere i butikken har gennemgået Danmarks Optikerforenings kurser i skærmbriller. Mener du, at du vil have gavn af en skærmbriller, eller er du blot interesseret i at høre mere, så ring til os på 4921 4216 eller kig ind i butikken, så finder vi den helt rigtige løsning til dig..

Virksomhedsaftale

Husk, at mange virksomheder giver tilskud til skærmbriller, og det kan derfor være en god ide at forhøre dig hos din arbejdsgiver, hvis du har behov for skærmbriller.
Stjerneoptik, Åbningstider: man-tors 10-17:30 - Fre 10-18 - Lør 10-14 | CVR: 70478714 | Stjernegade 12, 3000 Helsingør  | Tlf.: 4921 4216